24 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Auto laten repareren bij garage Biddinghuizen

1 min gelezen
garage biddinghuizen

Afgelopen maand reed ik naar mijn werk toe. Helaas gebeurde er toen iets heel vervelends. Mijn auto maakte een raar geluid, dus ik stopte. Na de stop wilde ik weer gaan rijden maar hij bleef een raar geluid maken. Zodoende moest ik op zoek naar een betrouwbare garage biddinghuizen waar ik mijn auto kon laten nakijken. Op advies van een goede vriend ben ik in aanraking gekomen met autoservice Dronten. Volgens mijn goede vriend was dit een geweldige garage in biddinghuizen en omgeving. Zodoende heb ik contact opgenomen met deze garage voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit

Geweldige service

Al vrij snel viel het mij op dat er een geweldige service werd verleend door deze garage. Ik belde namelijk op en ik vertelde dat ik een groot probleem had. Zonder auto kon ik namelijk niet op mijn werk komen. Vandaar dat ik mijn auto dezelfde dag nog kon langs brengen. Gelukkig zag de monteur al vrij snel wat er nou precies stuk was. De koppakking was stuk gegaan en daar schrok ik van.

garage biddinghuizen

Tevreden over het resultaat

In de meeste gevallen duurt het hartstikke lang voordat een koppakking gemaakt is. Maar gelukkig had autoservice Dronten de materialen in huis om mijn auto zo snel als mogelijk rijklaar te maken. De volgende ochtend kon ik mijn auto al ophalen en daar was ik hartstikke blij mee. Voor een mooie prijs werd mijn auto binnen 24 uur rijklaar gemaakt en daar ben ik autoservice Dronten dankbaar voor!