25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Auto snel verkocht dankzij Auto inkoop Deventer

2 min gelezen

In de zomer ben ik samen met mijn gezin op vakantie geweest. We gingen met de auto helemaal naar het mooie Portugal. Een lange reis maar een reis waarin we veel hebben beleefd. De auto waarmee we naar Portugal reden was een Toyota picnic. Een auto uit het jaar 2000 en met meer dan 2 ton op de kilometerstand. Het is dan ook een risico om met zo’n auto zo’n lange rit te maken. Toch nam ik het risico en ging ik er vanuit dat de reis goed zou verlopen. Dit was echter niet zo.

‘’Kapotte distributieriem’’

Toen we twee prachtige weken in het mooie Portugal achter de rug hadden, moesten we ons dan toch echt gaan opmaken voor de terugreis. Een terugreis met 2 tussenstops. Een in Bordeaux en een tussenstop in de buurt van Parijs. We begonnen aan de terugreis en voordat we het wisten waren we in Bordeaux. De volgende dag reden we naar Parijs en ook daar maakte we een overnachting. De dag erna ging het volledig mis. De auto kreeg kuren, de distributieriem was versleten. De ANWB heeft onze auto vervolgens opgehaald en in Nederland weer gemaakt. Toen we na veel onderhandelingen weer in Nederland aankwamen, was ik van plan om de auto te gaan verkopen. Ik wilde het snel doen dus daarom ging in naar het bedrijf Auto inkoop Deventer wat praktisch bij mij om de hoek is

‘’Het verkopen van een auto gaat je erg gemakkelijk af’’

Op de site van auto inkoop Deventer heb ik mijn auto online laten taxeren. Na een halve dag kreeg ik al response. Auto inkoop Deventer gaf me een goed bod. Ik ging ermee akkoord en een paar dagen later kwam Auto inkoop Deventer de auto ophalen. Ik vond het erg fijn om met Auto inkoop Deventer zaken te doen. Zo gaat het verkopen van een auto, je erg gemakkelijk af.