17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Dit is wat Direkt Autoschade Leiden allemaal doet

2 min gelezen

Autoschade LeidenWanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) auto garage dan moet je rekening houden met verschillende factoren. Omdat iedereen waarde hecht aan andere zaken, hou ik het in dit blog bij die van mij. Ik vind na prijs klantvriendelijk het meest belangrijk. Wanneer jij woonachtig bent in de regio Leiden heb ik een goede garage voor jou gevonden. Ik ben hier zelf al meerdere jaren klant en ben na al die jaren nog steeds erg lovend over deze firma.

Vooral ook om wat ik net al zei, namelijk klantvriendelijkheid, is hier hoog in het vandaal. Vanaf het eerste contact moment wist ik het zeker dat dit mijn garage zou zijn. Wanneer je zelf naar de website autoschade-direkt.nl gaat, zul je zien dat de prijzen erg laag zijn. Ik denk dat dit komt omdat zij geen grote firma zijn. Hiermee hebben zij dus geen hoge kosten en kunnen zij klanten tevreden houden. Direkt Autoschade Leiden levert dan ook een scala aan diensten, namelijk:

–       Autoschade herstel van A to Z;
–       Motoren, brommers & scooters spuiten;
–       Uitdeuken zonder spuiten;
–       Spot repair;
–       Taxatie voor verzekering;
–       Ruit reparatie / vervanging;
–       Auto poetsen binnen & buiten;
–       APK werkzaamheden.

Schadeformulier

Zowel zakelijk als particulier

Autoschade direktNu je gezien hebt welke diensten zij allemaal aanbieden is het ook interessant om te weten dat je hier terecht kunt als zakelijke of particuliere bestuurder. In zal jullie dan ook inzicht geven in de prijzen die zij hanteren, deze zijn namelijk de moeite waard om op te sommen:

  • Bumper spuiten vanaf €75
  • Taxatie rapport €65
  • Bumperschade herstellen incl. schuren en spuiten €200
  • Ze hanteren scherpe spuittarieven

Ik heb deze prijzen dan ook van de website van Direkt Autoschade Leiden gehaald. Ik hoop dan ook dat jullie hier je voordeel mee doen.