25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Auto huren zonder creditcard in Rotterdam

2 min gelezen
Deze auto huren zonder creditcard?

Vooral bij verhuizingen komt het vaak voor dat je een verhuisbus aan het zoeken bent. Als je net als ik geen creditcard hebt, loop je al snel tegen problemen aan. Een auto huren zonder creditcard kan bij een aantal bedrijven, maar lang niet allemaal. Natuurlijk begrijp ik dit wel. Als je schade maakt is een creditcard makkelijk voor een bedrijf. Ze zijn er dan zeker van dat ze het geld weer terug kunnen krijgen. Dit voorkomt lange conflicten achteraf. Vanuit het bedrijf natuurlijk goed te begrijpen om deze keuze te maken, maar vanuit de klant soms lastig.

Een creditcard

Een creditcard aanschaffen alleen om een auto te huren, gaat een beetje ver. Meestal betaal je daar maandelijks voor. Het kost ook best lang om een creditcard te krijgen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar dit zonder kan. Waar je zonder een creditcard een auto of ander voertuig kunt huren. Al snel kwam ik uit bij Secuur Autoverhuur. Als je hier betaalt met pinpas hoef je geen creditcard af te geven.

Auto van vorenOverige kosten

Voor de rest is Secuur autoverhuur een no-nonsense bedrijf waar je geen extra kosten maakt. Wil je er bijvoorbeeld een navigatiesysteem bij huren? Dan hoef je niet extra te betalen. Ook voor een steekwagentje hoef je bij de meeste verhuisbussen niet bij te betalen. Als je echt geen zin hebt om zelf te rijden kun je in overleg er zelfs een chauffeur bij huren.

Ervaring

Mijn ervaring was erg prettig en de verhuur verliep erg vlot. Bij terugkomst keken ze snel of er schade was aan de gehuurde bestelbus. Dit was niet het geval. Het terugstorten van de borg gebeurde ook erg snel. Dit is fijn omdat het toch al snel weer een paar honderd euro extra is die je een tijdje moet missen. Wil jij dus een auto huren zonder creditcard? Ik zou dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

 

Meer verhalen