25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Bescherming voor je handen

2 min gelezen
motor handschoenen

In de meeste gevallen kom je als je valt met de motor op je handen terecht, het is een natuurlijke reflex om je handen naar voren te steken en proberen je val te breken. Met motor handschoenen bescherm je dus je handen, het is daarom niet gek dat je goede slijtvaste handschoenen nodig hebt van leer of textiel. Maar ook comfort speelt een grote rol, wanneer het koud is en regent heb je binnen de kortste keren ijskoude handen wat niet erg comfortabel is.

motor handschoenen

Handschoenen bij voordeelhelmen

Een motor handschoenen voor de zomer zijn anders dan handschoenen voor de winter, maar ook dames exemplaren zijn anders. Wist je dat er tegenwoordig elektrisch verwarmde handschoenen bestaan voor op de motor, maar ook de reguliere modellen zijn te koop in de webshop. Het belangrijkste kenmerk is dat de handschoenen comfortabel zitten, eenvoudig moet je ermee kunnen remmen, koppelen en gasgeven. Leren handschoenen zullen als ze nieuw zijn altijd wat strakker zitten dan textiel modellen. Naarmate je ze wat langer hebt gedragen zal dit minder worden.

motor handschoenen

Eenvoudig je handschoenen kopen

In de online shop van voordeelhelmen, maar ook in de winkel in Amsterdam kun je terecht voor de beste motor handschoenen. Heb je ondanks een zorgvuldige keuze toch de verkeerde gekocht, of zitten ze toch niet goed dan heb je een 100 dagen retourrecht om ze terug te sturen. Naast dat de handschoen goed om de hand moet zitten, moet je er wel eenvoudig gas mee kunnen geven en remmen. De bescherming voor je knokkels moet wel op de knokkels zitten en niet erna of ervoor.