25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Cooper S kopen bij de specialist in Waalwijk

2 min gelezen
Cooper S

Cooper SWil jij een Cooper S kopen, dan kun je dit het beste bij een specialist doen. Zo weet je zeker dat de auto motorisch in orde is en dat alle opties optimaal werken. Ook heb je dan natuurlijk altijd garantie. 

De Cooper S is stijlvol en rijdt fantastisch!

De Mini Cooper is erg populair onder allerlei doelgroepen. Toen ik onlangs op zoek was naar een nieuwe, betrouwbare auto voor mijn werk, had ik mijn keuze dan ook snel gemaakt. Ik ben namelijk al jarenlang fan van de Cooper S. De Mini Cooper Chili vind ik bijvoorbeeld erg mooi, maar de Cooper S heeft mijn voorkeur vanwege zijn sportieve uitstraling. Daarnaast is hij natuurlijk net wat sneller dan de gewone uitvoering en dat vind ik een groot pluspunt. Bij Cars by Lex vind je verschillende uitvoeringen van de Mini Cooper S, zoals de Cabrio of de Chili.

Ik ben toen op aanraden van een vriend langsgeweest bij Cars by Lex in Waalwijk. Al direct viel mijn oog op een mooie Cooper S. De verkoper wist mij te vertellen dat de auto maar liefst 170 pk heeft dus ik wilde direct een proefritje maken! Hierna wist ik het zeker, deze mooie en snelle auto wilde ik hebben!

Cooper SSnel rijklaar gemaakt

Het mooie van de Cooper S is dat het een unieke en stijlvolle auto is met een krachtige motor. Ieder model heeft weer andere kleuren en opties dus je hebt altijd een unieke auto. Ook kun je de auto aankleden met allerlei accessoires. Gelukkig was de Mini van dit bedrijf al helemaal naar wens en hoefde hij alleen nog maar rijklaar te worden gemaakt. Dit is overigens al bij de prijs inbegrepen. Indien nodig wordt er ook een APK uitgevoerd. Binnen de kortste keren was de auto al klaar en kon ik hem komen ophalen!