17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Een mooi Cabrio dak voor mijn auto

1 min gelezen

Wat ben ik blij met mijn nieuwe Cabrio dak voor mijn oldtimer, gemaakt door Classic Centre. Dit bedrijf heeft de kennis en de materialen in huis om voor elke oldtimer een mooi nieuw dak te maken of te restaureren. Niet alleen voor de restauratie van een dak ben je hier aan het juiste adres, ook voor de hele restauratie van een oldtimer kunnen zij je hier geweldig mee helpen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan en voor de prijs hoef je het niet te laten, deze is zeer aantrekkelijk.  

Kan niet wachten tot het zomer is

Inmiddels zit mijn nieuwe Cabrio dak op mijn auto en kan ik er weer mee rijden. Voorheen moest ik eerst kijken of eer geen buien in aantocht waren. Maar wat is nu lekkerder dan in je oldtimer met open dag te kunnen toeren in de zomer. Daarom kan ik haast niet wachten tot de zomer is begonnen. 

Heb je ook een oldtimer in je bezit en is deze aan restauratie toe, dan kan ik je adviseren om eens op de site van Classic Centre te kijken. Hier kan je verschillende werkzaamheden zien die zij hebben uitgevoerd aan oldtimers, je zal je ogen uitkijken.