25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Een rijschool in Zoetermeer zoeken

2 min gelezen
Een rijschool in Zoetermeer

Onlangs heb ik een een rijschool in Zoetermeer gevonden. Niet voor mijzelf, maar voor mijn  dochter. Al jaren loopt zij te roepen dat zij graag met haar 16e al aan haar rijbewijs wilt beginnen. Zelf vinden wij dat te vroeg, daarom hebben wij haar op andere gedachten kunnen brengen. Zo hebben wij haar gezegd dat zij zelf voor deze lessen zal moeten sparen en dat is gelukt. Tegen de tijd dat zij 18 jaar is heeft zij al meer dan genoeg kunnen sparen.

Wij als ouders zijnde waren in de tussentijd op zoek gegaan naar een school waar er goed les wordt gegeven. Via het internet hebben wij verschillende mogelijkheden bekeken. Uiteindelijk is het Autorijschool 3B geworden. Een rijschool in Zoetermeer

Een rijschool in Zoetermeer gevonden

Eindelijk is het dan zover en is onze dochter 18 jaar geworden. Waar zij totaal geen rekening mee had gehouden, was dat wij voor haar de autorijlessen gaan betalen. In die twee jaar heeft zij een leuk zakcentje bij elkaar kunnen sparen, die kan zij nu voor een ander doel gaan gebruiken, misschien wel voor een auto.

Precies om drie uur kwam er een lesauto de straat inrijden. Als cadeau hadden wij haar al opgegeven voor een proefles. Hierna kan de instructeur makkelijker bepalen hoeveel lessen er gemiddeld nodig zullen zijn. Met knikkende knieën stapte zij die middag achter heet stuur. De instructeur had in de gaten dat zij enorm zenuwachtig was, wie niet eigenlijk tijdens een eerste les.

Onze dochter heeft haar rijbewijs gehaald!

Wat was onze dochter blij toen zij naar haar examen te horen kreeg dat zij was geslaagd. Binnen 25 lessen kon zij al aan haar examen beginnen en dankzij de goede lessen was zij meteen geslaagd. Ben jij ook op zoek naar een rijschool in Zoetermeer, neem dan contact op met Autorijschool 3B. Een rijschool in Zoetermeer