16 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Garage DRC, een geweldige goede autogarage in Utrecht

1 min gelezen

Wanneer je met je auto naar een betrouwbare autogarage Utrecht wilt gaan, dan moet je eens langs Garage DRC gaan. Bij deze garage werken zeer ervaren monteurs die van elk merk auto heel veel verstand hebben. Ook bestaat hier de mogelijkheid om een occasion aan te schaffen en deze geheel gratis na te laten kijken door één van de monteurs. Mocht je op zoek zijn naar een betaalbare occasion dan ben je hier ook aan het juiste adres. In deze garage beschikken zij over de modernste apparatuur waarmee elke auto snel gemaakt kan worden. De meeste reparaties worden gemaakt terwijl je erop wacht.  

Zeer goede service bij deze garage

Mijn auto heb ik al meerdere keren naar deze garage moeten brengen. Gelukkig voor kleine dingetjes, zoals een kapotte lamp of een ruitenwisser. Maar ook voor de APK keuring heb ik mij auto naar deze autogarage in Utrecht gebracht. Terwijl ik zat te genieten van een lekker kopje koffie in de wachtruimte werd mijn auto aan de keuring onderworpen. Gelukkig werden er verder geen rare dingen gevonden en met een geldig APK keuringsbewijs kon ik weer op weg. Niet voor niets heeft deze garage een RDW erkenning, voor mij is dit een zekerheid dat de reparaties en service dan ook zeer goed zijn.