17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Glascoating aan laten brengen

2 min gelezen
glascoating

Bijzonder mooie glascoating aan laten brengen op gebouwen, maar ook op auto’s. Dat is mogelijk bij  Luna Glass Tinting. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment van deze folie. Het is maar net waarvoor jij het wilt toepassen. Want je hebt de keuze uit een lichtdoorlatende folie, een zonwerende folie, maar ook een folie dat je kan beschermen tegen rondvliegend glas. Eigenlijk heb je veel mogelijkheden om deze folie aan te laten brengen.

Mijn voorkeur was naar het beplakken van mijn auto. Het was de bedoeling om op vakantie te gaan met onze auto, naar een redelijk warm land. Veel wagens hebben een ingebouwde airco, maar zo een luxe heeft mijn auto helaas niet. Daarom was ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij kon helpen meet het tinten van de autoramen. glascoating

Zeer mooie glascoating aan laten brengen

Mijn zoektocht naar een bedrijf die de autoramen kon tinten, had ik al snel gevonden. Via het internet kwam ik op de website van Luna Glass Tinting terecht. Hier zag ik vele mogelijkheden, maar ook de mogelijkheid om mijn auto te beplakken. Meteen heb ik hier een afspraak gemaakt en niet veel alter kon ik hier al terecht.

Onze vakantie is bijzonder goed verlopen. De zon heeft geen enkele kans gehad om naar binnen te schijnen en hierdoor was het geen straf om in de auto te zitten. Tevens zorgde de folie ervoor dat er weinig tot geen inkijk was. Hierdoor maakte het voor eventuele dieven zeer onaantrekkelijk om ongewenst in onze auto te komen. glascoating