17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Heftruckcertificaat halen voor mijn nieuwe baan

2 min gelezen
heftruckcertificaat

heftruckcertificaat Heftruckcertificaat halen was nodig om mijn nieuwe functie te kunnen gaan uitvoeren. Het was al vanaf dat ik klein ben een droom van mij om zo’n voertuig te mogen besturen. Hier had ik dan ook flink wat speelgoed van, maar ik moest natuurlijk nog wel wachten tot ik oud genoeg was. Inmiddels ben ik 19 jaar oud en heb ik een opleiding afgerond. Toen ik ging solliciteren heb ik wel rekening gehouden met het feit dat ik deze cursus nog wilde volgen. Toen ik een vacature tegenkwam waarbij dit vereist was, heb ik geen moment getwijfeld om te solliciteren. Tijdens het eerste gesprek merkte ik al direct dat er een klik was met de leidinggevende en daardoor had ik ook vertrouwen in de uitkomst. Ongeveer een week later werd ik terug gebeld en toen ben ik aangenomen.

Snel mijn heftruckcertificaat

heftruckcertificaat

Op de dag dat ik mijn heftruckcertificaat moest halen, had ik geen flauw idee wat ik kon verwachten. Ik wist van tevoren ook helemaal niet dat het mogelijk was om dit in 1 dag te doen. Dit vond ik wel een flink voordeel, want daardoor kon ik snel beginnen bij mijn nieuwe werkgever. Toen ik aankwam bij Osseforth werd ik heel erg vriendelijk ontvangen en begonnen wij al snel. De instructeur was heel erg aardig en nam ook echt de tijd om mij dingen uit te leggen. Daardoor had ik ook het idee dat ik dingen snel leerde en was ik helemaal niet zenuwachtig voor het examen. Dit bleek ook nergens voor nodig, want uiteindelijk heb ik het heel erg goed gedaan. Wanneer ik hoorde dat ik was geslaagd, was ik ongelofelijk blij. Inmiddels ben ik al een tijdje bezig met mijn nieuwe werk en het gaat heel erg goed. Mocht jij meer informatie willen over wat deze rijschool, moet jij zeker een kijkje nemen op de website!