24 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Mijn eigen Audi heb ik hier vandaan

2 min gelezen
Audi

AudiAl vanaf dat ik een klein jongetje ben wilde ik een Audi. Nu is dit natuurlijk een droom van veel kleine jongens, maar het is niet altijd haalbaar. Toch heb ik er zelf de afgelopen jaren hard voor gewerkt en inmiddels heb ik veel kunnen sparen. Een nieuwe auto aanschaffen brengt meer kosten met zich mee dan alleen het aankoopbedrag. Na een tip van een vriend ben ik ook maar eens gaan kijken of leasen een optie was. Op de website van Financiallease zag het er heel aantrekkelijk uit, maar ik had nog wel een aantal vragen die ik graag wilde stellen. Om dit te doen heb ik toen contact opgenomen. De meneer die ik toen aan de telefoon kreeg was heel erg aardig en kon alles duidelijk voor mij beantwoorden.

Eindelijk heb ik mijn Audi

Nadat ik een proefrit had gemaakt in de Audi van mijn dromen, wist ik zeker dat ik dat ik deze graag in mijn bezit wilde hebben. Nadat ook mijn vader nog even naar het contract had gekeken en hij hem goed eruit vond zien, heb ik getekend. Een aantal dagen later kon ik al rondrijden in mijn droomauto. Ik ben ongelofelijk blij dat ik deze keuze heb gemaakt, want hierdoor weet ik precies waar ik maandelijks aan toe ben. Ik kom niet voor verrassingen te staan als het gaat om wat ik moet uitgeven aan vervoer.

Is het iets voor jou?

Audi

Een auto van Financiallease hoeft niet alleen voordelig voor je te zijn wanneer je veel rijdt, maar ook als je weinig kilometers maakt. Voor een precieze berekening kun je het beste even contact opnemen, want er zijn veel verschillende factoren die hierbij een rol spelen waar jij misschien zelf niet aan denkt. Ik ben in ieder geval onwijs tevreden en kan het iedereen heel erg aanraden!