25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Mijn laatste rijles Tiel gehad

1 min gelezen

rijles rijschool

Eindelijk mijn rijbewijs

Mijn laatste rijles Tiel is geweest! Vorige week had ik mijn laatste rijles in Tiel en dat heb ik met mijn instructeur nog even gevierd. Gisteren mocht ik op voor examen en gelukkig heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Eerlijk is eerlijk, ik heb er lang genoeg over gedaan! Met maar liefst 45 lessen vond ik het nu wel mooi geweest. En mijn rij instructeur dacht ook dat ik er wel klaar voor was. En hij had gelijk! Zonder problemen heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat is een fijn gevoel. Dat was me natuurlijk niet gelukt zonder de hulp van ANWB rijschool Wesseldijk. Daar heb ik de beste rijlessen gehad die ik mij kon wensen. De rij instructeur was er aardig en leerde mij op een fijne manier alles dat ik moest weten. Zonder stress of angst heb ik alle rijlessen doorstaan. Dit was leuker dan gedacht en ik heb ook nooit met tegenzin gereden, hoe fijn is dat!

rijles rijschool

Aanrader

Als jij nog op zoek bent naar een goede plek om rijles te volgen, dan raad ik je Wesseldijk aan. Hier leveren ze echte kwaliteit en dat is meer waard dan een goedkoop lesje! Het slagingspercentage ligt hoogt, dus de kans dat jij ook in 1 keer slaagt is ook groot. Dat willen we natuurlijk allemaal, dus ik stel je voor eens contact op te nemen met Wesseldijk, zij helpen jou ongetwijfeld verder. Ik had niets beters kunnen wensen!