17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Mijn tip aan jou, haal hier je rijbewijs b!

2 min gelezen

rijbewijs bVoor mensen die hun rijbewijs b willen halen heb ik een gouden tip. Dit is namelijk de rijschool Osseforth. Ik ben hier ook op gegaan voor mijn rijbewijs. De lessen waren zowel goed als goedkoop. Dit kwam ook door de acties die zij op hun site weergeven. Toen ik rond aan het kijken was bij verschillende rijscholen viel mij op dat hun daadwerkelijk de beste prijzen hebben. Vandaar dat ik direct contact met hun op nam om te kijken hoe snel ik kon beginnen. Zo zat ik na het eerste contact moment, vier dagen later al in een lesauto.

Mijn eerste rijles verliep zoals bij vielen niet heel soepel. Ik liet meerdere malen de auto afslaan, iets wat bij vele gebeurd. Verder ging het sturen en schakelen wel goed. Ik moet ook zeggen dat dit kwam door mijn rij instructeur. De rust die zij uitstraalde hielp mij enorm met mijn zelfvertrouwen.

osseforth

Zowel particulier als zakelijk

Wat interessant is om te weten over deze rijschool is dat zij zowel aan particulieren als zakelijk bestuurders lesgeven. Dit wordt duidelijk beschreven op osseforth.nl. Dus heb jij voor jouw werk een andere papiertje nodig als een rijbewijs b? Dan geef ik je graag als tip mee hun eens te bezoeken. Zij hebben namelijk ook cursussen voor één dag. Voor zakelijk bestuurders zeer interessant, zo hoeven zij namelijk niet steeds op en neer voor de betreffende cursus.

rijschool osseforth

Wanneer je rijlessen bij Osseforth neemt ben je altijd verzekerd van de volgende zaken:

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld
  • Lid BOVAG rijscholen, driesterren lid

Meer verhalen