24 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Rolls royce garage Oosterhuis

2 min gelezen

Ruim een jaar geleden heb ik Rolls Royce oldtimer gekocht maar eigenlijk had ik deze nooit laten nakijken. Aangezien het een oldtimer is moet deze eens per drie maanden worden nagekeken, om ervoor te zorgen dat de auto goed blijft functioneren, en in de waarde verhoogd. Echter was het vinden van een professionele Rolls royce garage makkelijker gezegd dan gedaan. Simpelweg omdat er bij ons in de buurt geen een garage te vinden was die mijn oldtimer kon restaureren, repareren of renoveren. Natuurlijk baalde ik hier enorm van en zodoende ben ik het internet gaan bekijken. Uiteindelijk belandde ik via het internet dus op de website van een Rolls royce garage genaamd: Garage Oosterhuis.

Garage Oosterhuis is een aanbieder met ervaren automonteurs in dienst. Al deze automonteurs zijn gespecialiseerd in het restaureren, repareren en renoveren van exclusieve auto’s waaronder oldtimers.

Rolls royce garage garage 4

Geweldige automonteurs!

Net als iedere auto heeft ook mijn auto een dagwaarde! Deze dagwaarde was aanzienlijk lager geworden dan de prijs die ik hiervoor had betaald. De oorzaak hiervan was slecht onderhoud en vandaar dat ik het besluit nam om een budget vast te stellen. Dit budget wilde ik investeren in het opknappen van mijn oldtimer. In overleg met Garage Oosterhuis stelde ik een budget vast, en binnen dat budget konden zij mijn auto gaan opknappen.

Garage Oosterhuis heeft zichzelf in deze dan ook overtroffen. Een week later kon ik mijn oldtimer weer ophalen en een dag later liet ik hem keuren voor de dagwaarde. Dankzij Garage Oosterhuis is mijn oldtimer volledig opgeknapt waardoor de waarde fors is verhoogd.

Garage Oosterhuis