24 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Van poetsen tot een tweedehands vervoersmiddel bij autobedrijf Bleiswijk

1 min gelezen

Wanneer je op zoek bent naar een occasion, ga dan eens bij autobedrijf Bleiswijk langs. Vanaf 2014 heb je hier de mogelijkheid om een mooie tweedehands auto te kopen in de leeftijd van 5 tot 15 jaar. Je kunt hier de mooiste auto’s kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Mocht er op het moment geen geschikte auto voor jou tussen zitten dan kan je een zoekopdracht doorgeven. Deze zoekopdracht kan je online doorgeven, door simpelweg het merk van de auto en andere voorkeuren door te geven. Dan gaat deze garage voor je op zoek naar de betreffende auto.  

Zeer mooie auto gekocht

Eindelijk heb ik dan een zeer mooie auto bij autobedrijf Bleiswijk gekocht. Nadat ik een zoekopdracht had geplaatst kreeg ik binnen twee weken al een reactie. Nog dezelfde dag wezen kijken, een proefrit gemaakt en meteen gekocht. 

Niet alleen voor de aankoop van een mooie occasion ben je hier aan het juiste adres. Tevens kan je bij deze garage je auto op zeer professionele wijze laten poetsen. Zowel de binnen als de buitenkant worden grondig onderhanden genomen. Kleine krassen worden weggepoetst en het interieur van je auto ziet en ruikt er na deze poetsbeurt weer als nieuw uit. Interesse gekregen in een grondige poetsbeurt van je auto, neem dan contact op voor een afspraak met Autobedrijf Lijn E.