17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Voor goede service gaat u naar occasions Oss!

2 min gelezen

Voor goede service gaat u naar occasions Oss!

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan bent u bij occasions Oss aan het juiste adres! Zij hebben hier een zeer ruime voorraad auto’s in verschillende prijsklassen, merken en types. De auto’s zijn allemaal goed onderhouden en netjes. Daarnaast zijn alle auto’s ook NAP gecontroleerd.

Mocht er helaas toch geen auto tussen zitten die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u dit aan de medewerkers van occasions Oss doorgeven. Zij zullen dan op zoek gaan naar uw droom auto. In dit geval zullen zij u op de hoogte houden wanneer er een auto binnenkomt die wel aan uw wensen voldoet. Gelukkig hoeft u hier niet lang op te wachten. Occasions Oss heeft veel connecties met verschillende autobedrijven. Deze autobedrijven zijn betrouwbare partners en hebben net zoals occasions Oss vele jaren ervaring!

Autobedrijf occasions Oss is een zeer gespecialiseerd bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het in- en verkopen van verschillende rij uitgeruste auto’s die afkomstig zijn van dealerbedrijven in zowel Nederland als het buitenland. Deze auto’s worden in de regel verkocht aan u als consument, merkendealers en universele garages.

Meer informatie

Wilt u een nieuwe auto? Kom dan snel langs! Zij zijn geopend op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur. Ook op zaterdag kunt u langskomen tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar het nummer 0646227984 of 0623076033. Ook kunt u een mail sturen naar info@overmeerautos.nl.