25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Wat is nou het beste: met de trein of eigen auto naar Schiphol?

1 min gelezen

Schiphol is een waar luchttransportcentrum waarbij er ook de optie is om je met de trein naar daartoe te begeven. Het treinstation ligt vlak onder de luchthaven. Na het uitstappen plaats je de bagage op de gereedstaande karretjes en rij je die rustig naar de incheckbalie. Het voordeel van het reizen met de trein is dus dat jij je dus geen zorgen hoeft te maken over het goedkoop Schiphol parkeren.

Er zijn verschillende bedrijven die hun diensten voor het mogelijk maken van treinreizen naar Schiphol mogelijk maken. Zo vindt je dus altijd wel een geschikt treinschema. Betalen kan ook heel eenvoudig met je Ov-kaart.

Parkeren

Met de auto heb je wel veel meer vrijheid

Hoewel je met de trein dus geen problemen met parkeren hebt, biedt een auto veel meer vrijheid. Je vertrekt gewoon vanuit huis en hoeft niet op het station te worden afgezet. Bovendien is er geen sprake van overstappen. Dit alles kan knap lastig zijn met een heleboel bagage. Zodoende kom je eigenlijk wel vermoeid op Schiphol aan. Hou er ook rekening mee dat je bij terugkomst dit alles ook weer zal meemaken indien je besluit weer de trein te pakken. Met de auto ben je in een keer op je plaats van bestemming. Ook zijn de vele parkeermogelijkheden dusdanig ontworpen dat je nooit ver met je bagage hoeft te lopen.

Door de vele mogelijkheden van Schiphol parkeren kan je dit alles voorkomen door je auto veilig en goedkoop te parkeren op een van de vele parkeerhavens.

Meer verhalen