25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Zeer gemakkelijk contact opnemen met Nonpaintpro

1 min gelezen
logo-Nonpaintpro

Ik kon erg gemakkelijk contact opnemen met Nonpaintpro nadat ik de informatie op de website van het bedrijf had gelezen. Ik kreeg vervolgens door een van de medewerkers uitstekend advies. 

Nonpaintpro Is een absolute aanrader 

Mijn auto had wat schade die ik graag zelf wilde maken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat autolakken en toebehoren aanbiedt zodat ik de schade bij zou kunnen spuiten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezochten met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Nonpaintpro mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Ik kon op ook erg gemakkelijk contact opnemen met een van de medewerkers om advies te vragen. 

spuiten

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord te staan. Na het gesprek besloot ik om een kijkje in het assortiment te nemen om over het gaan tot een aankoop. Het bedrijf biedt een zeer groot aanbod aan spuitbussen en autolakken aan waardoor ik erg veel keuze had. Nadat ik een tal autolakken en toebehoren met elkaar had vergeleken besloot ik om voeren tagant tot een aantal aankopen.