17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Auto verzekeren bij FBTO

2 min gelezen
schadeauto auto inkoop

Een autoverzekering afsluiten is niet altijd even makkelijk, er zijn zoveel verschillende autoverzekeringen voor een bepaalde prijs, maar welke is dan de beste? Dat ligt natuurlijk ook aan wat uzelf wilt, en wat u wilt betalen. Bij FBTO kunt u zelf heel gemakkelijk en op een goede manier uw auto laten verzekeren.

Autoverzekeringen FBTO

Een autoverzekering is verplicht, en bij FBTO kunt u dat makkelijk en voor een juiste prijs doen. Tegenwoordig heeft u minimaal een WA-verzekering nodig, als u deze niet heeft, kan de RDW u 3 maal per jaar een boete van 400 euro opleggen. Een flink bedrag dus, een autoverzekering afsluiten is dan het beste wat u kunt doen. Bij FBTO kunt u uw auto verzekeren met 3 basisverzekeringen namelijk:

  • De WA-verzekering, vooral voor de auto’s die ouder zijn dan 12 jaar.
  • De WA-Plus verzekering, vooral voor auto’s tussen 7 en 12 jaar.
  • De WA-Casco verzekering, vooral voor auto’s jonger dan 7 jaar.

Opties bij een autoverzekering

Naast de basisverzekering heeft u bij FBTO nog een aantal verschillende opties om uw auto te verzekeren. Zo kunt u uw eigen risico verhogen of verlagen. Dit houdt in dat u een bepaald deel van de schade zelf betaald, waardoor de premie lager wordt. Ook kunt u een no-claim beschermer aanschaffen, hierbij betaalt FBTO 1 keer per jaar voor u de schade, waardoor de premie ook een stuk omlaag gaat. Ook hebben ze hun eigen schadeherstellers waar u uw auto kunt laten repareren bij de beste garages uit heel Nederland. Ook pechhulp in het buitenland is mogelijk bij de autoverzekering van FBTO.

Zoek eenvoudig de beste autoverzekering

Er zijn dus heel veel verschillende opties bij FBTO voor de perfecte autoverzekering voor u. Ga dus snel naar de website, vul uw kenteken in, en bereken snel uw premie!