24 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Busreis naar het groene Overijssel

3 min gelezen

Cropped portrait of a young couple on a roadtriphttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pu/shoots/806040.jpg

In Overijssel is er een hoop te beleven voor jong en oud! Tussen de plaatsen Holten en Hellendoorn ligt het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Wil je een schoolreis bus huren Overijssel, rijd dan zeker langs dit natuurgebied. Voor een sportieve activiteit kan je hier met de klas een van de vele wandelroutes volgen. Zo is er door Staatsbosbeheer de wandelroute speelbospad uitgestippeld, wat erg leuk is voor kinderen. Onderweg kom je gezaagde eekhoorns tegen die de weg wijzen en als je er een tegenkomt met een gekleurde staart kan je een opdracht doen. Tevens kom je verschillende uitdagende speeltoestellen tegen op de route. Daarnaast is Hof van Eckberge een ideale bestemming voor een schooluitje. Hof van Eckberge is een belevingspark met een dierentuin en een restaurant. Dit is een geschikt uitje voor alle leeftijden aangezien je verschillende activiteiten kan combineren. Er is zowel een binnen- als buiten speeltuin. Als je door de dierentuin loopt sta je het ene moment in Australië en het volgende moment in Zuid-Amerika. In het park zijn ruim 20 verschillende diersoorten vanuit landen over de hele wereld.

Avonturenpark

Huur je een partybus voor schooluitje in Overijssel, dan is de weg ernaartoe al een groot feest! Deze bus is namelijk voorzien van een DJ-booth, een lasershow, een goede geluidsinstallatie en meer. Ga voor meer informatie over deze en de andere bussen die wij verhuren naar https://ikwileengoedkopebushuren.nl. Rijd met de partybus naar een van de meest bezochte parken in Nederland tijdens schoolreisjes: Avonturenpark Hellendoorn. Het park heeft een divers aanbod aan attracties en is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Ideaal dus voor een schoolreisje in Overijssel! Avonturenpark Hellendoorn heeft op het moment 33 attracties, waaronder drie achtbanen voor de echte durfals, twee wildwaterbanen, een piratengebied en verschillende overdekte attracties. Dit attractiepark heeft speciale tarieven voor schoolreisjes, waaronder arrangementen inclusief een frietje voor de kinderen. Tijdens een meerdaags schoolreisje kan je het combineren met een bezoek aan Aquaventura Slidepark. Dit waterpark, wat zich buiten bevindt, heeft elf gave waterglijbanen welke voorzien zijn van uitglijden bakken. Aquaventura kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn.

Verschillende bussen voor schoolreisjes

Huur een midibus voor schooluitstapje Overijssel als je met een kleine groep leerlingen reist. Deze bus is namelijk geschikt voor 27 tot 35 personen. Alle bussen die je huurt bij https://ikwileengoedkopebushuren.nl zijn tevens inclusief chauffeur. Reis je met een nog kleinere groep? Dan is er ook de keuze uit een minibus, waar plek is voor maximaal 20 personen. Ook kan je een dubbeldekker huren voor schoolreis in Overijssel. Deze bus is zeer geschikt als er een schooluitstapje gemaakt wordt met de hele school. Er is plek voor maar liefst 90 personen en de bus is van alle gemakken voorzien. Zo is de dubbeldekker bus voorzien van een geluidsinstallatie, een koelkast, airco, gordels en een toilet. Ben je enthousiast geworden en wil je een schoolreisje naar Overijssel maken en bij ons een bus huren? Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Deze offertes voldoen aan jouw eisen en het aanvragen hiervan is gratis en geheel vrijblijvend.