24 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

De populairste leaseauto’s

2 min gelezen

In de afgelopen twintig jaar zien we langzamerhand steeds meer leaseauto’s op de weg. Bedrijven groeien hard en hebben vaak een potje om leaseauto’s te kopen om vervolgens aan werknemers te verhuren. De autoindustrie ontwikkelt zich ontzettend snel, waardoor soms niet bij te houden is welke modellen nou het meest te vinden zijn in autoleasecenter. Daarom zijn er hier een paar op een rijtje gezet.

Peugeot 108

Op nummer drie staat de chique stadsauto: de Peugeot 108. Het model heeft het bekende Franse figuur, heeft vaak in tegenstelling tot de meeste auto’s een erg felle, opvallende kleur, en is daarom een echte eyecatcher op de weg. Het model is daarbij niet zo heel groot en past daarom in de stad op de kleinste parkeerplekjes. Een ideale auto voor werknemers die middenin de stad wonen dus! Geen wonder dat dit model de top drie heeft gehaald.

Tesla model 3

Een andere auto die je vaak in een autoleasecenter zult tegenkomen is de Tesla model 3. Dit model heeft in tegenstelling tot de Peugeot vaak een grauwere kleur, maar het design is ondanks zijn minimalistische karakter, niet te missen op de weg. Daarnaast de prioriteit bij het maken van het ontwerp vanaf moment één de veiligheid geweest. Dit is ook zeker niet voor niets geweest, aangezien dit model de maximale score heeft behaald bij de crashtest. Natuurlijk is nog een belangrijk van dit model dat het helemaal elektrisch rijdt. Het model zelf mag dan misschien veel geld kosten, maar door de ontzettend lage brandstofkosten wordt dit voor een groot deel gecompenseerd. Ook dit model verdient dus zeker zijn plek in de top 3!

Volkswagen Polo

Als laatste staat op nummer één niets minder dan de Volkswagen Polo. Dit model van Volkswagen is overduidelijk de favoriet van de gemiddelde Nederlandse leaser. De polo is de zesde generatie van Volkswagen en heeft van alle generaties het meest sportieve uiterlijk, de meeste ruimte en niet te vergeten de meeste luxe. Het model heeft veel verschillende uitgaven en kan daarom vaak aan veel verschillende eisen voldoen van verschillende mensen. Daarnaast is het natuurlijk niet te overzien dat dit model een zeer vriendelijk prijskaartje heeft. Een terechte winnaar in deze top drie dus!