25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Een ex-lease auto kopen vanuit je luie stoel

2 min gelezen

Denk je erover een ex-lease auto te kopen? Twijfel dan niet langer en sla je slag bij Bynco; wij hebben een ruim aanbod aan auto’s die teruggekomen zijn uit de lease. Je hoeft dus niet in je kostbare vrije tijd naar een occasion-center of allerlei afzonderlijke websites af te struinen, maar je kunt alles regelen vanuit je luie stoel.

Betrouwbare partners

De auto’s die we aanbieden zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde leasemaatschappijen. Behalve de auto’s zijn ook de medewerkers, de reputatie en de filosofie van de maatschappij erg belangrijk voor ons. Op deze manier weten we zeker dat ze onze normen en waarden delen. 

Maak dus rustig een keuze ons ruime aanbod op basis van je budget, voorkeuren en wensen en geniet van de zekerheid van een scherpe all-in prijs, zonder verrassingen.

Voordelen van een ex-lease auto kopen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen een auto te kopen bij een particulier, handelaar, autobedrijf, of via een veiling. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen je ex-lease auto online via Bynco te kopen. Het kopen van een ex-lease auto heeft veel voordelen, namelijk:

  • De auto is dealer-onderhouden
  • De onderhoudsboekjes zijn aanwezig en ingevuld
  • De auto heeft pas één eigenaar gehad
  • Hij is meestal niet ouder dan vijf jaar
  • Het voertuig is vaak gebruikt voor langere ritten, dus heeft minder slijtage
  • In de meeste gevallen is de auto rijk uitgerust met opties

Ook is het mogelijk je huidige auto in te ruilen voor een ex-lease auto. Als je dit doet, zul je vanuit verschillende onafhankelijke partijen gegarandeerd biedingen ontvangen.

Proefrijden en garantie

Heb je auto die je zocht gevonden en wil je nu deze ex-lease auto kopen? Dan is het eerst tijd voor een proefrit. Bij Bynco heb je de mogelijkheid de auto zelfs veertien dagen te proberen. In deze tijd kun je de auto proberen en ervaren. Mocht je er na de proefrit voor kiezen de ex-lease auto via Bynco aan te schaffen, ben je verzekerd van minimaal 180 dagen garantie. En mocht er een keer wat aan de hand zijn, dan kun je terecht bij één van onze bijna 400 servicepunten in Nederland. U wordt dus altijd snel geholpen.

Twijfel dus niet langer en maak gebruik van Bynco; Buy Your Next Car Online!