17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Kies voor flitsend en gaaf

2 min gelezen
Spyder Wheelz

Vaak wordt er gedacht dat een elektrische chopper nu niet echt flitsend is, de eerste modellen waren dat ook niet maar maak nu kennis met de Spyder Wheelz. De normale editie, ook wel Regular Edition genoemd is verkrijgbaar in maar liefst zeven gave kleuren. De luxere uitvoering genaamd de Black Edition is voorzien van een prachtig frame en velgen schitterend zwart, voor de koplampen, spatborden, treeplank en de controllerbox kun je een mooie kleur zelf kiezen.

Spyder Wheelz

Heerlijk met vrienden erop uit

Wat wil je nog meer dan met vrienden in je vrije tijd een leuke rit maken met je Spyder Wheelz, omdat deze elektrisch is hoor je hem bijna niet. Ander mooi voordeel is dat tijdens het rijden geen helm op hoeft, zo kun je op de achtergrond luisteren naar je favoriete muziek of met je vrienden praten. De brede banden geven je chopper een stoere uitstraling, evenals het prachtige kleurendisplay waarop alle gegevens zijn te zien. Om in het donker te kunnen rijden, is de grote ronde koplamp perfect aan de voorkant.

Veilig de weg op

Omdat de Spyder Wheelz choppers RDW gekeurd zijn weet je zeker dat je veilig de weg op kunt gaan, de snellader zorgt er ook voor wanneer de accu leeg is dat je snel weer de weg op kunt. Natuurlijk is je stoere chopper ook voorzien van een alarmsysteem om te voorkomen dat een ander met je flitsende model er vandoor gaat. Zodra je het alarm erop zet, wordt het achterwiel geblokkeerd zodat je er niet meer mee kunt rijden, natuurlijk hoor je ook een hard geluid.