23 mei 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Meer over een kentekenloket

1 min gelezen
kentekenloket

Bij een kentekenloket kun jij terecht als je je auto wil laten overschrijven. Je krijgt hier mee te maken als je je auto gaat verkopen aan particulieren. Het wil zeggen dat je jouw auto op naam laat zetten van de koper. Dit kan niemand anders voor je doen, je kunt dan ook niemand machtigen, je moet hier zelf bij aanwezig zijn net als de koper.

Daarvoor heb je de juiste documenten nodig en ook moet je beide in het bezit zijn van een geldig Nederlands legitimatiebewijs en moet je achttien jaar zijn of ouder. Het is bij een kentekenloket RDW erkend, het is snel geregeld en veilig. Je weet op deze manier dat het allemaal volgens de regels gaat en zo kun jij zorgeloos je auto verkopen.

kentekenloket

Kies voor een Kentekenloket in jouw buurt

Op het moment dat je je auto wil verkopen, kun je het beste een Kentekenloket in je buurt raadplegen. In totaal zijn er meer dan 750 loketten te vinden in Nederland, dus zo kun jij er altijd wel eentje vinden in je eigen regio.

Het voordeel is dat jij er dan niet ver voor hoeft te rijden en het is zo nog geregeld ook. Zoek daarom van tevoren al uit waar je naartoe kunt, als er dan iemand interesse heeft in je auto en je bent akkoord met de prijs, dan kun je de overschrijving van de auto ook snel regelen.