17 april 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Scootmobiel kopen in Houten

1 min gelezen

Wij wilden graag een scootmobiel kopen omdat ik door de ouderdom niet meer goed in staat ben om ver te lopen. Als ik ergens heen wil wat dicht in de buurt is van mijn huis, lukt het lopend nog wel. Wil ik een boodschap gaan doen bij de supermarkt dan is mij dat net te ver weg om te lopen. Daarvoor heb ik een vervoersmiddel nodig die mij van de ene bestemming naar de andere bestemming kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die mij kan helpen met een goed vervoersmiddel.

Deskundig bedrijf gevonden

Via het internet kwam ik op de website van: Scootmobiel Vitaal te Houten. Op hun website stonden diverse soorten scooters met verschillende opties. Zij hebben vaste, opvouwbare en gebruikte vervoersmiddelen. Voor een goed advies heb ik één van de medewerkers van deze onderneming telefonisch benaderd. Zij vertelden mij dat zij aan huis konden komen voor een demonstratie van het voertuig. De adviseur heeft bij mij thuis de demonstratie uitgevoerd en ik heb zelf nog een proefrit gemaakt. Ik ben de scootmobiel gaan kopen en heb er een cursus voor de rijvaardigheid bijgenomen, omdat ik het besturen van het vervoersmiddel nog wel moeilijk vond.