16 juli 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Subaru ruitenwissers nodig?

2 min gelezen

Bij een stoere auto hoort ook stoere ruitenwissers toch? Althans ik ben van mening dat ik met mijn Subaru graag bekijks wil hebben. Klinkt erg stom maar sinds dat ik bezig ben om mijn auto om te bouwen kijken er een hoop naar mijn auto wanneer ik voorbij kom rijden. Van de week viel het mij op dat de ruitenwissers niet goed meer werkte. Het maakte wel schoon maar niet zoals het hoorde. Zo heb ik er dan ook voor gekozen om naar de garage te  rijden en nieuwe ruitenwissers te bestellen. Echter  viel het mij op dat Subaru Legacy ruitenwissers bij hun een stuk duurder zijn als dat ik had verwacht, deze hoge kosten was ik niet van plan om te betalen waardoor ik maar weer ben gegaan.

subaru-impreza-ruitenwissers-ruitenwisserbladen-3-150x150

Het internet

Zo heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar Subaru Legacy ruitenwissers. Hopelijk kan ik ze daar een stuk voordeliger vinden als wat er werd aangeboden in de garage. Hier viel het mij direct op dat er genoeg bedrijven te vinden is op het internet waar je Subaru Legacy ruitenwissers kan bestellen. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met de garage waar ik was geweest. 

subaru-impreza-ruitenwissers-ruitenwisserbladen-1-150x150

Doordat ik via het internet had gezocht naar Subaru ruitenwissers ben ik terecht gekomen op de website van ruitenwissers.com. Eigenlijk spreekt het voor zich wat je daar kan bestellen. Nu dat ik het al wist heb ik er wel voor gekozen om intensiever te kijken op deze website. Mede dankzij de lage kosten plus het feit dat hun alleen maar de Vornitzer™ aanbieden wist ik zeker dat ik hier op het juist adres ben. Ik heb er dan ook voor gekozen om te bestellen! Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in huis waardoor ik binnen enkele minuten de ruitenwissers al op de ramen had zitten.