25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Een elektrische chopper kopen voor € 2.295,-

2 min gelezen
Vervoersmiddel

Veel mensen kiezen voor een auto of scooter, maar heb je ook al eens gedacht aan een elektrische chopper. Het is niet zo vreemd dat steeds meer consumenten kiezen voor dit type vervoer, want een chopper heb je al voor € 2.295,-, inclusief BTW, in huis! Je rijdt op een stoer design, de chopper is erg duurzaam en heeft een 1200 watt motor. Hierdoor geniet je jarenlang van je aankoop en door de MSDS kwalificatie kun je ook veilig de weg op in het buitenland. De topsnelheid bedraagt 25 km/u en de chopper kan een maximaal gewicht van 165 kg verdragen.

Een dagje weg met vrienden? Kies ervoor om de chopper te huren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een elektrische chopper graag eenmalig wilt gebruiken. Of je wilt de chopper graag een dagje voor jezelf, om te kijken of de door jou beoogde aankoop voor de volle 100% gaat bevallen. In beide gevallen biedt het huren van de chopper een fijne uitkomst. Je hebt de keuze uit tientallen verhuurpunten door heel Nederland en met genoeg natuurgebieden weet je zeker dat je een ontspannen en avontuurlijke dag uit gaat beleven.

ga een chopper huren

Geschikt voor één persoon

Wil je er graag een dagje weg met een grotere groep? Let erop dat de chopper geschikt is voor één persoon. Je profiteert van veel rijcomfort en je hebt door de universele telefoonhouder altijd je gps via Google Maps bij je. Door de USB lader kun je tijdens het rijden muziek blijven luisteren, zonder dag je telefoon halverwege de rit uit gaat vallen. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?