23 mei 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Op een e-chopper rijden biedt veel comfort

2 min gelezen
e-chopper rijden

Wellicht is niet iedereen even goed ter been binnen je team of familie. Veel bedrijfsuitjes en uitjes voor families zullen hierdoor al snel wegvallen. Op een e-chopper rijden is een van de opties die overblijven! Het aantal verhuurders van dit vervoermiddel is de afgelopen jaren gestegen. Mede door het feit, dat steeds meer groepen de voorkeur geven aan een e-chopper in plaats van aan een brommer of bijvoorbeeld stadsfiets. De e-chopper biedt veel comfort onderweg en is heel eenvoudig te besturen. Heb jij het huren van de e-chopper al eens overwogen?  

Voordelen van op een e-chopper rijden 

e-chopper rijden

Op een e-chopper rijden biedt als voornaamste voordeel, dat je zelf weinig hoeft te doen. Het besturen van het vervoermiddel is voldoende. Stippel vooraf een route uit en rijd deze vervolgens op je gemak af met de e-chopper. Aangeraden wordt om een route van maximaal 50 kilometer aan te houden. De e-chopper heeft een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Het dragen van een helm is hierdoor niet verplicht, wat het comfort van de e-chopper verder vergroot.  

Op een e-chopper rijden met rijbewijs 

e-chopper rijden

Het is voor personen jonger dan 16 jaar niet toegestaan om op een e-chopper te rijden. Daarbij dient iedere bestuurder in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of een rijbewijs. Het maakt dat de e-chopper minder geschikt is voor families of gezinnen met jongere kinderen. Op de achterkant van de e-chopper wordt geen plek geboden voor een extra zitje. Kinderen of mensen zonder rijbewijs kunnen hierdoor niet deelnemen aan een tocht op de e-chopper.