25 juni 2024

Vervoer Driesprong

Vervoer door Arnhem van Driesprong

Taxi Utrecht van en naar het ziekenhuis

2 min gelezen
Vervoer met de taxi

Wil je met Taxi Utrecht ziekenvervoer regelen? Natuurlijk kunnen we dit voor je doen. Er wordt altijd rekening gehouden met de speciale wensen. We rijden van en naar het ziekenhuis, of naar die ene specialist of die kliniek daar ergens aan de rand van de stad. Wat is ziekenvervoer precies? Bij ons komt er veel meer kijken dan alleen jou van A naar B brengen. We hebben hiervoor namelijk een andere aanpak. Voorzichtigheid en zorgvuldigheid is bij ons belangrijk. Ook moet er ruimte zijn voor een rolstoel en andere voorzieningen. Het is belangrijk om van te voren goed te overleggen met ons wat je nodig denkt te hebben, we helpen je uiteraard en zoeken zo de juiste wagen voor de juiste bestemming. We hebben goede en brede taxi’s. Daarnaast zijn alle medewerkers geoefend in het geven van EHBO.

Ze zijn professioneel opgeleid en zijn er uiteraard  op getraind om het vervoer zo aangenaam mogelijk te maken.

taxi nemen

De Taxi Utrecht vervoert je overal naar toe

Van en naar het ziekenhuis, de kliniek of de specialist, van en naar een dagbesteding of dagopvang en van en naar een activiteitencentrum. Reserveer direct of maak een afspraak via de website. Voor vragen, bel of app gerust.

Vervoeren

Ziekenvervoer naar Schiphol

Naast ziekenvervoer is het ook mogelijk om je naar Schiphol te brengen, we zoeken dan uit waar je moet zijn en parkeren zo dicht mogelijk in de buurt. Ook helpen we je met koffers en dergelijke. Wensen kun je altijd aangeven, we kijken zo goed mogelijk wat we voor je kunnen doen. Wacht niet langer en reserveer vandaag nu je rit. De prijzen zijn altijd van te voren afgesproken, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We horen graag van je!